Kitwerk

Kitten is helaas nog vaak een ondergeschoven kindje bij het verbouwen en onderhouden van een woning of bedrijfspand. Heel jammer, want al merkt u niet direct de gevolgen van slechte kitranden, uiteindelijk zal u bedrogen uitkomen. Naast het feit dat kitranden een praktische toepassing hebben, staat het simpelweg ook veel verzorgder op het gebied van afwerking. Voor de beste afwerken van nieuwe kitranden, schakelt u Bleijenberg Kitwerken in.

Om erger te voorkomen

Om te beginnen staat het gewoon mooier om kieren en naden met een nette kitrand weg te werken. U voorkomt hiermee dat er vuil in komt en in het geval van een keuken vallen er geen etensresten in die gaan schimmelen en rotten. Daarnaast kan een niet met kit gedichte kier in de badkamer ervoor zorgen dat er water weglekt. Trekt dit in het beton dan volgt al vrij snel schimmelvorming. Bij hout zal er op den duur houtrot optreden. Het mag duidelijk zijn dat wanneer u door ons uw kitranden laat verzorgen u kiest voor een nuttige en duurzame investering.

Diverse mogelijkheden

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kitwerkzaamheden en weten dan ook heel goed hoe we te werk moeten gaan. De juiste kitsoorten voor de juiste ondergrond is erg belangrijk voor goede hechting. Wij gebruiken kit van hoogwaardige kwaliteit en werken daarbij netjes en zorgvuldig met oog voor de omgeving waarin wij werken. Onze zorgvuldigheid betekent niet alleen netjes afgeleverd werk, maar ook voorzichtig omgaan met de spullen in de ruimte waarin wij werken.

Kitwerk door Bleijenberg Kitwerken

Wij helpen u graag met nieuw en goed verzorgd kitwerk. Wij kunnen zowel door particuliere als zakelijke klanten ingeschakeld worden. Kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van kitwerk of advies op dit gebied, neem dan snel contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of via het contactformulier op de website. Wij staan u graag te woord.