Kitranden vervangen

Kitranden vervangen laat u doen door Bleijenberg Kitwerken

Aan de kitranden wordt niet zo snel gedacht wanneer er een woning gekocht of verbouwd wordt. Toch is het enorm belangrijk om regelmatig te controleren in welke staat de kitranden in uw keuken en sanitair zich bevinden. Slechte niet goed afgedichte naden zorgen voor lekkage in de badkamer, voor ophoping van bacteriën in het toilet en ophoping van voedselresten in de keuken. Slechte en beschimmelde kitranden vervangen laat u door de experts van Bleijenberg Kitwerken verzorgen.

Hoe vaak moet u kitranden vervangen?kitbedrijf rotterdam

Het is lastig om een bepaalde levensduur aan het behoud van kitranden vast te hangen. Het is afhankelijk van omgevingsomstandigheden en het onderhoud van de kitranden. Het is dan ook belangrijk om de staat van kitranden regelmatig te controleren. Heeft u een oudere woning gekocht, dan is het misschien zelfs beter om uit voorzorg de kitranden te laten vervangen. U zit in ieder geval veilig door iedere vijf jaar de kitranden in sanitair en keuken te laten controleren.

Schimmel en scheurtjes in kitranden

Het is niet ongewoon dat zich op den duur schimmel in de kitranden gaat ontwikkelen. Zeker in kitranden die niet aflopen kan water blijven staan. Als dit niet gedroogd wordt, zal schimmel ontstaan. Schimmel is niet alleen ontsierend, maar ook ongezond en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de kit sterk afneemt. Laat dan ook snel deze schimmelende kitranden vervangen door Bleijenberg Kitwerken. Ook is het niet vreemd als er scheurtjes in de kit ontstaat. Dit gebeurt vaak op plaatsen met bewegende delen, zoals bij een douchebak. Bij het instappen in de douchebak, zal de bak altijd een heel klein beetje bewegen. Op den duur ontstaan er dus kleine scheurtjes. Wanneer de kit niet op tijd wordt vervangen, zal er water langs lekken, met alle gevolgen van dien.

Specialist in kitranden vervangen

Wij zijn specialist in het vervangen van kitranden. Hebben de kitranden in uw woning een opfrisbeurt nodig, dan neemt u contact op met Bleijenberg Kitwerken. Dit doet u telefonisch of via het contactformulier op de website. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en werken zorgvuldig en netjes met materialen van hoogwaardige kwaliteit.