afkitten

Afkitten door de professionals van Bleijenberg Kitwerken

Voor een mooie uitstraling en preventief onderhoud van uw keuken en sanitair, is afkitten van naden enorm belangrijk. U wilt houtrot en schimmel door lekkage voorkomen en bacterievorming door opgehoopte etensresten in de keuken is funest voor de hygiëne. Wilt u duurzame kitnaden van hoogwaardige kwaliteit, dan schakelt u hier natuurlijk Bleijenberg Kitwerken voor in.

Ruime ervaringBadkamer laten kitten

Bleijenberg Kitwerken heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het aanbrengen en vervangen van kitnaden. Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe we de verschillende ondergronden moeten voorbehandelen en welke kit voor welke ondergrond geschikt is. Wij helpen u graag met nieuwe kitranden, maar kunnen ook lekkage en beschimmelde kitranden verhelpen. We werken alleen met professionele afdichtingsproducten welke geleverd worden door Otto Chemie, Connect Products en Soudal. Doordat we veel met deze producten werken, kunnen wij u jarenlange afdichting en flexibiliteit garanderen. Wilt u dat wij uw sanitair afkitten, dan gebruiken wij bijvoorbeeld schimmelwerende kit.

Kwaliteit en oog voor omgeving

Het gaat bij ons om details, details waar menig ander kitbedrijf geen oog voor heeft. Onze kitwerkzaamheden voldoen niet alleen aan de hoogste kwaliteitsstandaard, maar we hebben ook oog voor onze omgeving. We hebben zorg voor de ruimte waar we in werken. Netheid en zorgvuldigheid staat hoog in het vaandel.

Wij helpen u graag

Onze passie ligt op het gebied van alles wat met kit te maken heeft. Wij zetten deze passie graag om naar daden en voeren dan ook graag uw opdracht uit. Of het nu gaat om opdrachten voor particulieren of zakelijke klanten, wij draaien er onze hand niet voor om. Wilt u graag uw opdracht aan ons uit handen geven, neem dan snel contact met ons op. Graag nemen we de opdracht met u door en maken meteen een afspraak wanneer we bij u aan de slag gaan. U kunt ons telefonisch bereiken of via het contactformulier op de website.